Garanti

GoKart Golf tar stor hand om varje vagn som lämnar fabriken. Det kan dock hända att vagnen eller batteriet inte fungerar korrekt. I så fall gäller följande garantivillkor.

Garanti GoKart elektrisk golfvagn

 1. Varje GoKart har två års garanti.
 2. Garantins andra år är något annorlunda än det första året.
 3. Om något går fel det första året får du en ny del eller så kommer din elektriska golfvagn att hämtas för reparation. Delar, transportkostnader och arbetskraft är då gratis.
 4. Om något går fel under det andra året är systemet nästan detsamma som under det första året. Endast frakt- och förpackningskostnader debiteras dig nu.
 5. Huruvida du får en ny del eller om vagnen hämtas för reparation kommer att bestämmas i samråd. Om du föredrar att inte skruva på delar själv, kommer GoKart att ta hand om reparationen.
 6. Efter det andra året, utöver fraktkostnaderna, kommer kostnaderna för delarna att debiteras dig. Priserna för delarna är mycket rimliga. Normalt belastas inte arbetskraftskostnaderna om det inte finns ett fall av förstörelse.
 7. 2-årsgarantin gäller alla GoKart-vagnar.
 8. De allmänna villkoren för GoKart Europe b.v. tillämpas.

Tips! Spara den ursprungliga GoKart-lådan där din elektriska golfvagn levereras. Klipp av tejpen efter mottagandet så att lådan kan förvaras platt. Du kan använda rutan igen när din GoKart måste servas.

Blysyrabatteri garanti

 1. Ett GoKart blybatteri har 6 månaders garanti från inköpsdatumet.
 2. En blybatteriladdare har 6 månaders garanti från inköpsdatumet.
 3. Endast om du har köpt ett blybatteri genom en GoKart-återförsäljare, är ditt köpcertifikat ditt bevis på garanti.
 4. Om ditt batteri inte längre fungerar korrekt inom 6 månader efter inköp (med undantag för skadade eller missbrukade batterier) kommer batteriet att bytas ut efter verifiering.
 5. Det är inte meningen att låta GoKart vägleda dig. Detta kommer att begränsa batteriets räckvidd och slutligen livslängden.

Litiumbatteri med begränsad garanti

 1. Ett GoKart-litiumbatteri som levereras med en GoKart har fem års begränsad garanti.
 2. En litiumbatteriladdare har två års garanti från inköpsdatumet.
 3. Om du har köpt ditt GoKart litiumbatteri i en butik måste du lämna in kvittot för alla fordringar. Om batteriet köptes direkt från GoKart Golf är du registrerad.
 4. Om ditt batteri inte längre fungerar korrekt inom två år efter köpet (med undantag för skadade eller missbrukade batterier) kommer det att bytas ut efter verifiering.
 5. Om ditt batteri inte längre fungerar ordentligt under det tredje året betalar du 50 procent av det rekommenderade detaljhandelspriset för ett nytt batteri.
 6. Om ditt batteri inte längre fungerar ordentligt under det fjärde året betalar du 70 procent av det föreslagna detaljhandelspriset för ett nytt batteri.
 7. Om ditt batteri inte längre fungerar ordentligt under det femte året betalar du 85 procent av det föreslagna inköpspriset för ett nytt batteri.
 8. Efter de två första åren garanteras litiumbatteriet i 18 hål.
 9. Garantin löper från dagen för det faktiska köpet. Eventuella ersättningar som erbjuds inom garantin täcks inte av femårsgarantin.
 10. Litiumbatteriet med 36 hål har tillräckligt med kraft för att fullborda 36 hål under genomsnittliga förhållanden. Längre banor, tyngre väskor och fler sicksackrörelser än genomsnittet kan begränsa intervallet till mindre än 36 hål.
 11. Det är inte meningen att låta GoKart vägleda dig. Detta kommer att begränsa batteriets räckvidd och slutligen livslängden.

Rabatten kommer att ges på det ursprungliga försäljningspriset. Rabatter och specialerbjudanden är undantagna.