Gokart

Redan från början visste vi att vi ville använda nya material på nya sätt. Modern CAD-design transformerade våra kråkfötter till en elvagn som inte bara såg bra ut, utan också var överraskande kraftfull. Vi fastnade för en förstärkt termoplastiska polymer (plast för oss vanliga människor) och slutresultatet är ganska imponerande.

Med kilometer (och kilometer och kilometer) av testkörning på fairways har vi säkerställt att elvagnen GoKart kunde hålla vad den lovade. Vi ville att den skulle vara lätt (och det är den, 8,2 kg), vi ville att den skulle vara lätt att använda (japp), vi ville att den skulle fällas ihop till nästan ingenting (vi lärde oss origami – har du märkt hur liten den är?), vi ville ge dig alla de funktioner som verkligen gör hela skillnaden: handtag för enkel hantering, hållare för scorekort, bollar och peggar, manövrering med höger och vänster hand, snabbdemonterade hjul … plyschtärningar. Allt finns med (ja, nästan i alla fall).

Vi ville också förtrolla dig med tekniska finesser, så vi tänkte länge och väl innan vi kom på ett smidigt batterisystem med rak införing (inga trassliga kontakter), datoriserad motorstyrning och ett patenterat nytt drivsystem.
Smart och stark – vad mer kan man önska sig?

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.