Alternativ

Välja batteri.

Det andra batterialternativet är vårt litiumbatteri. Fördelen med litium är att det är mycket lättare (2,1 kg), har längre livslängd än motsvarande blyackumulator. Det klarar upp till 27 hål på en laddning och har två års garanti. Nackdelen är … priset!

Alternativ för hastighetskontroll:

Vanlig hastighetskontroll. En fingerstyrd rulle på handtaget justerar hastigheten, som tillsammans med en på/av-strömbrytare gör det jätteenkelt att köra elvagnen i takt med ditt gångtempo.

Automatisk hastighetskontroll. Med vårt unika system anpassar din GoKart automatiskt hastigheten på elvagnen till ditt gångtempo. Allt du behöver göra är att hålla i handtaget och gå. Elvagnen känner av din rörelse och styr motorn automatiskt. När elvagnen rör sig i ditt tempo kan du släppa handtaget så fortsätter din GoKart att köra i samma fart tills du tar tag i handtaget igen för att stanna eller ändra farten.

Färg

GoKartens huvudram har en mycket mörk grå färg (fråga 100 personer så skulle 95 säkert kalla den svart). Du kan antingen ha hela elvagnen, inklusive batteriskyddet, i den här färgen eller välja en av fem accentfärger; grön, röd, blå, orange eller rosa. Den här sekundära färgen finns på batteriskyddet, hastighetskontrollen, ramspärren och hjulnaven. Allt detta gör det till en mardröm att föra vårt lager, men det är det värt för att ge dig den elvagn du vill ha. Ta en titt i vårt bildgalleri om du vill se bilder på alla de olika varianterna, och om du vill ha mer råd så var inte rädd för att höra av dig. Vi gillar att snacka om vår elvagn.

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.