Använda din GoKart

GoKart-elvagnen kan fällas ihop i ett stycke och du behöver inte pilla med spärrar eller kontakter heller. Fäll upp den och sätt batteriet på plats så har du gjort allt du behöver för att din GoKart ska vara redo för action.

Under stenhårda tester i noggrant kontrollerade kontorsmiljöer har vi funnit att du kan fälla upp en GoKart på 2,8 sekunder (efter att ha druckit jättemycket kaffe). Med mycket lite övning kan detta göras på parkeringsplatsen till dina vänners häpnad.

Det finns två kontroller på handtaget. En strömbrytare för på/av och ett rullhjul för att styra hastigheten. Det är lätt som en plätt att ställa in farten till ditt gångtempo. Du behöver inte fundera på något annat. Inga skjutreglage, mätare, knappar som säger ”ping”. Inget som distraherar dig från det som du egentligen är där för att åstadkomma. Att få upp ditt namn på tavlan med klubbmästarna.

När du vunnit din match lyfter du bara ut batteriet och trycker på den gröna knappen så fälls hela vagnen ihop till en kompakt enhet redo för sin vila.

”Äntligen! En produkt som gör precis vad den lovar. Min GoKart är lätt, enkel att sätta ihop, lätt att använda på banan och enkel att lägga tillbaka i bilen efter rundan. Batteriet åker utan vidare på plats och håller länge – även på backiga banor. GoKarten är inte bara robust byggd, den ser också bra ut – och drar till sig imponerade blickar på parkeringsplatsen på söndagsmorgnarna! Många tack för en fin produkt.” Phil W. Somerset

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.