Garanti

Som med alla garantier finns det lite finstilt så här är GoKart-vagnens garanti, lättläst och tydlig:

 1. Alla GoKart-vagnar har två års garanti.
 2. För vagnen är det andra garantiåret inte som det första.
 3. Om något händer under det första året kommer vi antingen att skicka en utbyteskomponent eller hämta din elvagn och reparera den. Vi tar alla kostnader i samband med det här. Vi betalar för allt – frakt, arbete och delar.
 4. Om något händer under det andra året så är villkoren precis likadana som under det först året, förutom att vi inte betalar för frakten. Så om vi skickar en reservdel får du betala för porto och förpackning (cirka 15 euro). Om vi behöver hämta upp din elvagn och reparera den får du betala för frakten (cirka 58 euro för upphämtning och leverans). Vi täcker kostnaden för arbete och delar.
 5. Vem bestämmer om vi ska skicka en reservdel eller hämta upp elvagnen och reparera den på fabriken? Det gör vi tillsammans. Vi kan rekommendera den enklaste lösningen, men om det här betyder att du ska göra lite skruvande och du inte är bekväm med det så är det inga problem, då tar vi hem elvagnen till moderskeppet.
 6. Efter två år kommer vi utöver frakten också att debitera för reservdelar. Vi håller ned priserna på våra reservdelar och debiterar ingen arbetskostnad för reparationer på fabriken.

Garanti för blyackumulatorbatteri:

  Alla GoKart-blyackumulatorbatterier som medföljer en elvagn eller säljs separat har tolv månaders garanti.

Begränsad garanti för litiumbatteri:

 1. Alla GoKart-litiumbatterier som medföljer en elvagn eller säljs separat har en begränsad femårsgaranti.
 2. Om du köpt ditt litiumbatteri från någon annan än oss måste du registrera din garanti på webbplatsen eller genom att skicka in garantikortet. Om du köpt det direkt från oss behöver du inte registrera garantin.
 3. Om batteriet slutar fungera under de första två åren (utom i fall av fysiska skador eller felaktig användning) byter vi ut det kostnadsfritt.
 4. Om batteriet slutar fungera under tredje året betalar du bara 50 % av kostnaden för ett utbyte.
 5. Under fjärde året stiger detta till 70 % av kostnaden för ett nytt batteri.
 6. Under femte året betalar du 85% av kostnaden för ett nytt batteri.
 7. Efter de första två åren garanterar vi att batteriet håller i minst 18 hål.
 8. Garantin gäller från inköpsdatum. Utbyten som erbjuds under garantiden förlänger inte femårsperioden.

Vi tillverkar GoKart-elvagnen själva och ibland småfixar vi lite med den för att göra den ännu bättre. Ibland är de här förändringarna resultatet av feedback från våra kunder och ibland har vi bara fått en smart idé. Vi är mycket stolta över varenda elvagn vi tillverkar och skickar ut från vår fabrik. Det är mycket viktigt för oss att varenda en är perfekt. Vi är också lika måna om att alltid leverera enastående service när det krävs. Vi räknar med att du ska fortsätta vara en nöjd kund även efter de första två åren. Det är ett löfte.

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.