Pengarna tillbaka inom 28 dagar

När du har köpt en elvagn så vill vi att du sätter den rejält på prov, i hela 28 dagar. Om du då hör av dig och säger, ”Hmmm … jag är inte säker på att det här är något för mig”, så får du omedelbart pengarna (Exklusive transport av € 29 ) tillbaka och vi skickar en kille (från en budfirma) för att hämta den. En snäll budkille.

Det händer inte så ofta att vi får tillbaka några elvagnar, men när det händer är det inga sura miner från någon. Vi är dock säkra på att när du får hem din nya GoKart så kommer du att falla för den. Om du har använt en elvagn tidigare kommer du att uppskatta hur smidigt liten GoKarten blir när den är ihopfälld, hur kraftig motorn är, hur lätt det är att göra den klar för banan samt hur smart design den har. Den är helt enkelt väl genomtänkt. Om du aldrig har använt någon elvagn tidigare kommer du fortfarande att lägga märke till allt detta, men med den extra bonusen att ha lite extra klipp i steget när du går fram på 18:e fairway.

Det finns inga kryphål, ingen risk och inget finstilt där vi försöker komma undan. Om du gillar den så behåller du den. Om du inte gillar den så är det inga problem.

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.