Specifikationer

Vi har designat den också. Här är lite teknisk information som vi tror kan intressera dig. Här får du veta lite om vad som finns i den, vad den är tillverkad av och hur den fungerar. Om du inte får svar på dina frågor här kan du titta under Vanliga frågor och svar eller skicka ett meddelande till oss. Du kan också vara så gammaldags att du lyfter luren och slår oss en signal (fortfarande det bästa sättet att få respons).

Vikt:
Elvagnen 9,2 kg, batteri för 18 hål Lithium 2,1 kg, batteri för 36 hål Lithium 2,8 kg

Litiumbatteri
Uppladdningsbart 12V litiumbatteri LiFePO4 för 18 hål 14Ah och för 36 hål 22Ah, integrerad mikroprocessorstyrt cellhanterings- och säkerhetssystem.

Laddare
Trestegsladdare med timer. Inspänning AC100–240V/50/60Hz, utspänning 14,5 V i laddningsläge, 13,5 V i standby-läge, utström max 3 A

Motor och motorstyrning
12 V likspänningsmotor med permanentmagnet, 230 W effekt. Styrs via handmanövrerad strömbrytare och potentiometer samt ett mikroprocessorstyrt motorhanteringssystem.

Alternativ för hastighetskontroll
GoKart Standard – manuell på/av-strömbrytare och motorjustering med potentiometer.
GoKart Automatic – aktivt handgrepp som automatiskt anpassar motorhastigheten till gångtempot (patentsökt).

Drivenhet
Drivning görs på båda huvudhjulen genom vår patenterade och högeffektiva växellåda, med en integrerad differential och kopplingsmekanism.

Ram
Olika termoplastiska polymerer med glasförstärkning i belastningskritiska element

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.