Varför GoKart?

Den är så lätt att använda.

GoKarten har bara två kontroller. En på/av-strömbrytare och en rulle som styr hastigheten. Det är lätt som en plätt att ställa in farten till ditt gångtempo. Och när du stannar för att slå bollen slår du bara av strömbrytaren. När du ska gå iväg till bollen sätter du på strömbrytaren så accelererar GoKarten mjukt upp till din hastighet. Enkelt. Klicka här för att visa video.

Vi har också tänkt igenom hur du fäller upp och fäller ihop elvagnen. När det regnar och du är sen till din starttid så vill du inte trassla med att pussla ihop olika delar och sätta ihop batterikablar. Med en GoKart fäller du bara upp ramen och sätter dit batteriet för att låsa upp hela vagnen – utan några anslutningar. Det går så snabbt att du snart kommer att ha en förbluffad publik. Rejäla handtag gör det enkelt att lyfta den (tillsammans med det faktum att den bara väger 8,2 kg) och snabblåsningshjul är en trevlig detalj som ytterligare underlättar livet med en GoKart.

Fäll ihop den så försvinner den!

I reklamen skojar vi att du inte skulle hitta den i bagaget om den var mindre. Den är verkligen smidig, med måtten 26x59x61 cm (HxBxL) Vi har gjort många med små bilar väldigt lyckliga (även många med stora bilar är lyckliga). Och den är lätthanterad när den är ihopfälld – du kan få in massor av andra grejer omkring den (till exempel klubbor). Detta undanröjer vanligtvis behovet att lägga grejer inne i bilen, vilket är bra för att undanröja säkerhetsproblem.

Prisbelönt design – och tillverkad i Storbritannien

Vi kom på GoKart-idén och arbetade tillsammans med ett team av designexperter och plastingenjörer för att säkerställa bästa möjliga utnyttjande av moderna material. Med CAD-teknik och massor av inspiration kokade vi ihop en elvagn som inte bara är innovativ och spännande, den har också de nödvändiga attributen för att hantera uppgifterna på en golfbana. Den är tillverkad av termoplastisk polymer med glasförstärkta komponenter och är tuff, extremt robust och klarar sina uppgifter galant!

GoKart har fått två mycket prestigefyllda brittiska designutmärkelser (en av dem är årets konsumentprodukt) och följde upp det med en ’Red Dot’-ackreditering – en mycket aktad internationell utmärkelse som eftertraktas av världens bästa designers. Vårt prisskåp ser riktigt trevligt ut. Bedömarna tyckte att GoKart var innovativ med en smart användning av material och mycket praktisk. Vi har också lagt till en hel del smarta funktioner – GoKart är inte bara snygg att se på. Vårt patenterade och högeffektiva drivsystem säkerställer att minimal batterikraft ger maximal effekt. Goda nyheter för prestationen på banan och för batteriets livslängd.

Välj önskat utseende – och de tillbehör du behöver

GoKart finns i ett antal snygga färger, med tillbehörssortiment som hela utökas: transportväska, golfbag, paraplyhållare, flaskhållare, sittplatta, Hedgehog-hjul. Med snygga grejer som också ger dig allt du behöver på banan har du goda chanser att också spela hyfsat. Vår matchande golfbag är ett mycket populärt alternativ som matchar elvagnen perfekt med sina praktiska funktioner och effektfulla design. Du är två upp redan innan du peggat upp.

Enastående kundtjänst med 25 års erfarenhet.

Vi har faktiskt sysslat med det här i fler år än vi bryr oss om att räkna, ända sedan elvagnar blev populära. Och under hela den tiden har vi sett till att vår kundtjänst hållit högsta möjliga standard. Vi tar hand om våra kunder på ett sätt som ingen annan. Vår personal här på högkvarteret kan allt om elvagnen och har gett sig sjutton på att göra dig till den lyckligaste kunden i världen.Vi har inget flashigt ”Mission Statement” eller nåt sånt där som vi vill skryta med (om vi hade haft något sånt där mål så hade det nog handlat om att inte treputta). Vi gör det enkelt och behandlar våra kunder som vi själva vill bli behandlade. Vi tror själva att det är rätt väg till framgång.

Två års trasselfri garanti.

När du köper en GoKart ger vi dig två års garanti på elvagnen och ett års garanti på batteriet. Du kan vara trygg i att under den här perioden löser vi alla eventuella bekymmer snabbt, effektivt och med ett minimum av ansträngning från din sida. Även efter den här perioden löser vi alla eventuella bekymmer snabbt, effektivt och med ett minimum av ansträngning från din sida. Du kan läsa de fullständiga villkoren genom att klicka här.

Riskfri provtid på 28 dagar.

Det här är ett enkelt erbjudande. Om du köper en GoKart och inte gillar den berättar du det för oss inom 28 dagar så hämtar vi den och ger dig alla pengarna tillbaka. Du får använda den hur mycket du vill, skita ned den och sätt den på alla möjliga prov. Vi vill att du ska vara 100 % nöjd. När du slår till så vet du att det är ett helt riskfritt köp. Vi har till och med haft kunder som säger, ”Jag är egentligen inte ute efter en elvagn, jag vill bara prova er GoKart”. Du gissade rätt, de behöll den.

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.