Om oss

Tja, du vet vad vi tycker om design. Det ska vara fart och fläkt. Det finns ingen anledning att ändra på något som är perfekt. Men vi har inte hittat perfekt än. Så därför kommer vi alltid att söka efter den perfekta golfvagnen.

Vi har tillverkat och sålt elvagnar i över 25 år. Vi har länge varit golfgalningar som kan titta på ett underbart landskap och mentalt förvandla det till par 3-hål och luriga doglegs. Vi har verkligen golfen i blodet.

Vi har valt att designa och tillverka GoKart i Storbritannien. Det gör att vi kan sätta ihop ett team med folk som vi känner väl och litar på kan göra GoKart till den bästa elvagn den kan vara. Vi är stolta att kunna erbjuda en brittisk produkt tillverkad med omsorg.

Och om du ringer vid femtiden en skön sommarkväll så sätter vi på oss golfskorna och du får lämna ett meddelande efter tonen. När du köper en GoKart får du oss på köpet. Vi är som en följebil i ett långlopp, vi syns inte på TV-bilderna, men vi finns alltid där för dig. Och så fort du behöver oss kommer vi till din hjälp. Det är ett löfte.

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.