Pengar tillbaka inom 28 dagar

Testa din GoKart själv och använd den på din golfbana i en månad. När du har köpt en vagn, vill vi att du testar den noggrant i 28 dagar på grund av vind och väder. Om du inte är nöjd efter det (senast den 29: e dagen) och kontakta oss, får du omedelbart dina pengar tillbaka, exklusive fraktkostnader. Vi hämtar GoKart från dig, lägger tillbaka allt i originalförpackningen. Begagnade paraplyer, regntäckar och golfpåsar kan tyvärr inte returneras.

Det är inte ofta att de skickas tillbaka, men när det händer, lika goda vänner. Vi är dock övertygade om att när du äger din nya GoKart kommer du att bli kär i den lite. Om du tidigare har använt en elektrisk golfvagn kommer du säkert att uppskatta att denna GoKart kan vikas så liten att den har en kraftfull motor, att den snabbt är klar att användas och att den också är en smart och tankeväckande design. Och om du aldrig har använt en elektrisk golfvagn kommer alla dessa funktioner säkert att sticker ut, och utöver det är den extra bonusen att du kommer att nå 18-håls fräsch och glad med vår GoKart.

Det finns inga stötar, inga risker, inga små bokstäver så att vi kan komma ur vår tjänst. Om du gillar det är det ditt. Om inte, inga problem.

Beställ nu