Service

Vi designade GoKarten och vi tillverkar den också, här i vår egen fabrik i Storbritannien. Du kan bara köpa den direkt från oss. När du köper en så ska du veta en sak. Vi tar också hand om den. Det är inte så att vi har ett enormt kontrollbehov (nåja, det kanske vi har, men på ett bra sätt).

Allt servicearbete behandlas skyndsamt och åtgärdas utan dröjsmål. Vi kan hämta upp och leverera var som helst på nolltid. Om du har tekniska problem är vår första prioritet att få igång din vagn igen. Snabbt. Ring vårt team med tekniska experter, som alla, även om de är tjejer, har djupa och lugnande röster. Vi är rätt smarta och brukar kunna gå till botten med problemen. Med några djuplodande, men mycket respektfulla frågor kan vi ta reda på vad som behöver göras.

Om problemet gäller batteriet eller laddaren ser vi till att du får en ersättningsenhet innan du kan säga sju sjösjuka sjömän.
Om det är något du funderar på när det gäller din GoKart så bara ring oss. Vi är löjligt lätta att tala med och lovar att inte fnissa om du ställer en dum fråga. Du kan dock bli omnämnd i vår stora bok med dumma frågor.

Neem contact met ons op Behöver du kontakta vårt team?
Ring eller maila oss eller använd kontaktformuläret.